dinsdag 23 februari 2016

Een nieuwe woning kopen terwijl de oude woning nog niet verkocht is?

Een nieuwe woning kopen terwijl de oude woning nog niet verkocht is? 

Stel u wilt een nieuwe woning kopen die bij de nieuwe fase in uw leven past en u heeft uw huidige woning nog niet verkocht, hoe dan te handelen?

Wanneer er geen hypotheekschuld op uw oude woning rust is het probleem minder groot, maar ook dan lopen de eigenaarslasten gewoon door, ook verkoopt een lege woning slechter dan een woning die bewoont wordt. Ook zal de staat van onderhoud verslechteren bij leegstand.

Wanneer er wel een hypotheek op de oude woning rust, wilt u natuurlijk dubbele lasten proberen te voorkomen, maar vaak lukt het ook niet om een nieuwe financiering te krijgen wanneer uw oude woning nog niet definitief verkocht is.

Het zal dus prettiger zijn als de oude woning verkocht is voordat u uw nieuwe woning gaat aanvaarden, maar dat betekent dat u eerst uw huidige woning moet verkopen en dan pas uw nieuwe woning aan kunt kopen of aan kunt huren. Maar wat als nu tegen uw droomwoning aanloopt, dan wilt u snel kunnen schakelen en snel zekerheid krijgen over de verkoop. Die zekerheid kan een professionele opkoper u geven. Zij kopen uw woning direct aan zonder voorbehouden en bedenktijd, direct zekerheid dus!


Wilt u hier meer over weten of een vrijblijvend bod op uw woning ontvangen, kijk dan eens op Verkoopgarantplan.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten