zondag 6 maart 2016

Uw huis verkopen na scheiding


Uw huis verkopen na echtscheiding?

Gaat u scheiden dan is dat vaak een vervelende en pijnlijke beslissing. Emoties kunnen hoogtij vieren. Als de beslissing is gemaakt dan komen vaak de vragen: wie wil er in het huis blijven wonen en kan diegene dat ook opbrengen? Als het antwoord op deze vraag “nee” is, dan is het zaak de woning zo snel mogelijk te gaan verkopen.

Getrouwd in gemeenschap van goederen.
Als u getrouwd bent in gemeenschap van goederen of u heeft een geregistreerd partnerschap, dan moet u bij een scheiding de waarde van de woning gelijk verdelen. De hypotheek dient te worden afgelost en de eventuele overwaarde (winst of verlies) zal onderling worden verdeeld.

Snel de woning verkopen.
De snelste en makkelijkste manier is om het Verkoopgarantplan in te schakelen. U kunt hier een vrijblijvend en gratis indicatiebod aanvragen. U krijgt dan een vrijblijvende bieding. Is deze bieding voor u bespreekbaar dan komen wij langs om de woning te taxeren en ontvangt u binnen enkele dagen een definitieve bieding. Gaat u hiermee akkoord dan wordt er een onvoorwaardelijke koopovereenkomst gesloten en heeft u direct verkoopzekerheid! Dit gehele proces kan binnen een korte termijn gebeuren. U weet dan beiden snel waar u aan toe bent en kunt verder met de toekomst.

Vraag hier een gratis bod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten